21 Eylül 2011 Çarşamba

İnternette para kazanma sistemlerinde devrim!! Xnetwork nedir?

İnternetten Para Kazanmak İstermisiniz?   
Genelde geliri yeterli gelmeyen bir çok insanın en çok söylediği söz yada hayali ne derseniz "Kolay yoldan para kazanmak."    İnternetle uğraşan kişilerin hayali  "İnternette kolay yoldan para kazanmaktır."
   İnternetten kolay yoldan para kazanmak isteyen kişiler genelde  "ek iş ne yapabilirim", "evde yapılacak iş arıyorum", "kolay para kazanmak",  gibi kelimelerle googlede yapmış oldukları aramalar sonucunda karşılarına çıkan ama ne olduğunu tam olarak anlayamadığı affiliate marketing (internetten online para kazanma yöntemleri) içerisinde kaybolmaktadır.
   
   Affiliate marketing (internetten online para kazanma yöntemleri) mantığı çok basit olmasına rağmen  ürün pazarlamasında Google in bazı sitelerin reklamlarını yayımlamaması nedeniyle istenilen yeterince hızlı satış yapılamaktaydı.
 Oturduğunuz Yerden para kazanacaksınız!!!!!!
   İşte google nin yapmış olduğu reklem yayını kısıtlamarı sonrasında bu işle uğraşanlar internet üzerinden pazarlama yöntemlerinde bir devrim yaratarak Xnetwork sistemini faaliyete geçirdiler.
Bu sistemde size bir site verilmekte ve sizin ürünler bu site üzerinden satışa sunulmaktadır. Artık ürünleriniz için googleya ilan vermek zorunda değilsiniz. Ama sitenin tasarımı sayesinde google aramlarda  ilk sıralarda çıkarak sitenize müşteri gelebilmekte. Siz oturduğunuz yerden siteniz üzerinden internette para kazanmaya devam ediyorsunuz.
 
 Xnetwork ne kadar kazandırır?
   Xnetworkun kazancı sadece sitenizdeki satışlar değil,  Xnetwork üyelik sistemi ilede kazandırıyor.Xnetwork üzerinden tek katılımla  ömür boyu 3 ayda bir 6000 TL kazanabilirsiniz. birden fazla her katılım için kazancınıza 6000 TLekleyin.
xn4 Xnetwork Pazarlama Planı


   Xnetworke ilk katılım 150 TL . Bu sizin 3 aylık Xdükkanınızın kirası yani siz ayda 50 Tl ye dükkan kiralıyorsunuz. Elektrik parası yok, su parası yok, yakıt parası yok. Xdükkan siz uyurken satış yapıyor.
Ben 1 ayda bu parayı Xdükkan satışlarından kazandım. Benim sahip olduğum dükkanın satış grafiğini burda görebilirsiniz. sitenin ismide http://www.evden-para-kazanin.net/.
 Xnetwork sistemi kazandırır mı?
    3 ay sonra eğer xnetwork agacında yeterli üyeye sahip olmazsanız yine 150 Tl ödeyip dükkan kiranızı uzatıyorsunuz, ancak Xnetwork ağacında 5 nci seviyeden sonra dükkan kirası yok, 7 nci seviyede üyeleri tamamlamışsanız artık siz yan gelip keyfinize bakabilirsiniz.
Çünkü 3 ayda 6000 Tl hesabınıza yatmaya başlayacak.hemde ömür boyu.

Xnetwork ürünleri neler?

 Xnetwork ürünleri elektronik ortamda satışı yapılabilen fiziki ürün,dijital kitap, yazılın vb. ürünlerden oluşmaktadır. Sizin satış sonrasında bir sorumluluğunuz yok sadece komisyonunuzu alıp çekiliyorsunuz.Ürünü müşteriye ürün sahibi teslim ediyor.


İnternetten para kazanmayı öğrenmenin zamanı geldi. İnternetteki zamanınızı değerlendirmek istiyormusunuz?
Sizde Xnetworkle tanışın.  Neden bu kadar kolay para kazanma sistemi içinde yer alaıp sizde binlerce lira kazanmayasınız. yapacağınız tek şey aşağıdaki linkten sistemin çalışması ile ilgili linki tıklamak ve incelemek.
Haydi hep beraber kazanalım.

1 yorum:

  1. Güzel bir kazanç sistemi.
    Çalışıyormu görmek lazım

    YanıtlaSil