15 Eylül 2011 Perşembe

Xnetwork internetten kazanç sisteminden para kazandırır mı?

Xnetwork sistemi  henüz çok yeni bir kazanç sistemAma internette devrim yaratan İnternetten para kazanma sisitem. i. Çok yeni bir sistem olmasına rağmen kendini kanıtlamış bir affiliate (satış ortaklığı) şirketinin başlatmış olduğu bu projeye katılmamdaki en büyük etkenler;çalıştığımız,kazanç sağladığımız diğer network marketing sistemlerine köstek değil,destek olarak gelmesi,xdükkan yani satış ortaklığı,indirimli ürünler,grup indirimlerini kapsayan %90′a varacak avantajları olması,internetten kazanç sağlamayı kolaylaştıracak herşeyi otomatik olan ve %50-70 oranlarında ekstra komisyon sağlamaya yönelik süper bir fırsat tanıyan, link sistemiyle kayıt yapmayı kolaylaştıran ve sistemi merak eden kişilere özel mesajlarla bilgi ve videolar göndererek çalışmalarımızın boşa gitmesini engelleyen farklı,Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan ve sayabileceğim daha bi çok özelliği ve güzelliği bulunan güçlü altyapısı gibi konular bu iş için gelen teklife “evet” dememe neden oldu.
 Şimdi iyiki de “evet” demişim diyorum çünkü sadece  bir aylık  bir çalışmayla 150 TL civarında bir kazanç sağlamama vesile oldu.
Aşağıda ProjeX (xnetwork) ödeme sayfası kazanç listesini göreceksiniz. Bir ayda sitenin 3 aylık kirası çıktı. İnternette uğraşan kişiler bilir bir sitenin google aramalarında ilk sıralarda çıkması kolay başarılacak bir şey değildir helede 1 ay içinde. Kazanılan   150 TL kazanç ile dükkan kirası da 6 aya kadar uzatılmış oldu. Şimdi diğer aylarda kazanacağım para bana kalacak. Elektrik parası yok, su parası yok, eleman maaşı yok.

Xnetworkten ödeme alan olup olmadığı konusunda sürekli sorular soruluyor. Daha önce söylediğim gibi Xnetwork sistemi size iki türlü kazandırıyor. Birisi size vermiş olduğu site diğeri ise Xnetwork üyelik sistemi. Ben burada Xnetwork ile kazanç sistemi ile kazanabildiğimi size gösterebilmek için bu resmi sizlerle paylaşma gereği duydum ve Xnetwork’ten ödeme alanlardan ben sadece birtanesiyim. Başka arkadaşlarda kazançlarını aldılar Sistemi siz de merak ediyorsanız buradaki linke tıklayarak inceleyebilir ve isterseniz aramıza katılabilirsiniz

1 yorum:

  1. internette para kazanma
    sistemleri arasında Xnetwork süper bir sistem.
    Sizde geç kalmadan oturduğunuz yerden para kazanmanın tadını çıkartın.

    netten para kazan

    YanıtlaSil